Porosit online nga restoranti yt i preferuar me një kosto shtesë prej 0 lekësh. Super thjeshtë!

Koha për disa ushqime qe te lëshon goja lëng! A jeni gati për një pizza, sallatë tëshijshme, burger   apo pjatë të shëndetshme? Ju mund të porosisni me lehtësiushqimet më shijshme nga qindra restorante në Shqipëri. Nuk ka rëndësi nëse podëshironi  ushqime tradicionale Shqiptare,  Kineze, Indiane, Italiane apo Greke sepse i kemi të gjitha! Pas porositjes do të konsumoni vaktin tuaj brenda 30-45 minutave(në varësi të disponueshmërisë së restorantit).Punon kështu:  Renditja është shumë e thjeshtë. Vendosni   emrin e rrugës ose thjesht lejoniaplikacionin të gjejë automatikisht vendndodhjen tuaj dhe do të shfaqen të gjitharestorantet duke u renditur nga ai që keni më afër. Kryeni porosinë dhe pagesën ebëni  kur të merrni ushqimin.

Benefitet e aplikacionit tonë:

✔  Porositja e ushqimit tuaj të preferuar online është vetëm disa hapa larg.

✔  Mund të shikoni cdo restorant në hartë.

✔  Identifikohuni me llogarinë tuaj dhe (ri) porosisni  me lehtësi.

✔  Shumë thjeshtë porosisni  kur jeni në punë, në shkollë, gjatë studimeve dhe pas stërvitjes.